Царинската управа и ЕУ

Спогодба за стабилизација и асоцијација

Од Извештаите на ЕК за напредокот на РМ, Поглавје 29

Scroll to top

.

logo footer

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат без посебна дозвола со наведување на изворот. Секој упад и злоупотреба на веб страницата на Царинската управа е казнив по член 251 од Кривичниот закон.