Политика за квалитет

политика за квалитет

Посветеноста на квалитетот е стратешка определба на Царинската управа и за нејзино остварување Царинската управа постави визија да стане и остане најдобар сервис на граѓаните, економските оператори и државата, согласно домашни и меѓународно признати најдобри практики во својата надлежност. Поради тоа, раководството на Царинската управа на Република Северна Македонија се обврзува на добра професионална пракса и квалтитено давање на услуги преку примена на барањата на ISO 9001:2015, а директорот на Царинската управа на 27.02.2019 година ја донесе Политиката за квалитет.

Политика за квалитет

ISO 9001:2012

Scroll to top

.

logo footer

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат без посебна дозвола со наведување на изворот. Секој упад и злоупотреба на веб страницата на Царинската управа е казнив по член 251 од Кривичниот закон.