Публикации и извештаи

Запазувајќи го принципот за транспарентно работење, Царинската управа редовно публикува годишни и квартални извештаи за своето работење.

Scroll to top

.

logo footer

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат без посебна дозвола со наведување на изворот. Секој упад и злоупотреба на веб страницата на Царинската управа е казнив по член 251 од Кривичниот закон.