Новости

news

РЕКОРДНА ЗАПЛЕНА НА ЦАРИНАТА НА ДЕВИЗИ И ЗЛАТО ВО ВРЕДНОСТ ОД ЕДЕН МИЛИОН ЕВРА

Запленети 262.750 долари, 155.760 евра и 12 килограми злато и златен накит со проценета вредност од околу 600.000 евра.

17.12.2022 Повеќе
news

ЦАРИНАТА ГИ ЗАЈАКНУВА КОНТРОЛИТЕ СО 2 МОБИЛНИ СКЕНЕРA, ДОНАЦИЈА ОД ГЕРМАНСКА ЦАРИНА - САМО ВО ДВЕ А

Царинската управа ќе се зајакне со уште два подвижни мини скенерa на стока и мал багаж...

06.12.2022 Повеќе
 
Scroll to top

.

logo footer

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат без посебна дозвола со наведување на изворот. Секој упад и злоупотреба на веб страницата на Царинската управа е казнив по член 251 од Кривичниот закон.