Упатства и обрасци

УПАТСТВО за постапување со акцизни марки за обележување на тутунски производи и алкохолни пијалаци

УПАТСТВО за гаранции за обезбедување на акцизен долг

УПАТСТВО за движење на акцизни добра

УПАТСТВО за враќање на акциза за обележано гасно масло и течен нафтен гас употребени во индустријата и домаќинствата

Scroll to top

.

logo footer

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат без посебна дозвола со наведување на изворот. Секој упад и злоупотреба на веб страницата на Царинската управа е казнив по член 251 од Кривичниот закон.