no photo

ПРОМЕНА НА РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЦИ СТРУМИЦА

Ве известуваме дека работно време во царинска испостава Струмица во царинарница Гевгелија ќе се применува времено од 01.11.2022 година до 28.02.2023 година.

01.11.2022 Повеќе
no photo

НАДГРАДБА НА ЦАРИНСКИОТ СИСТЕМ ИНТЕГРИРАНА ТАРИФНА ОКОЛИНА

Ве известуваме дека на 26.07 во периодот од 20:00 до 23:00 часот предвидена е надградба на царинскиот систем Интегрирана тарифна околина.

25.07.2022 Повеќе
no photo

НАЈАВА ЗА ТЕХНИЧКА ИНТЕРВЕНЦИЈА НА СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА РАЗМЕНА НА ДОКУМЕНТИ

Ве информираме дека ПЕК Порталот (Системот за Електронска размена на документи со Царинската управа) поради технички интервенции нема да биде достапен во период од 17:00 часот на 14.07.2021 до 08:30

29.11.2021 Повеќе
no photo

УКИНАТА ЗАБРАНАТА ЗА ТМВ НА ГП БОГОРОДИЦА И ГП ДЕЛЧЕВО

Според добиеното известување од Националниот координативен центар за гранично управување, Ве известуваме дека од денес, 14.02.2021 година од 15:00 часот, ГП Богородица/Евзони е отворен за секаков вид

14.02.2021 Повеќе
no photo

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СОСТОЈБАТА НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН БОГОРОДИЦА/ЕВЗОНИ

Според добиеното известување од Националниот координативен центар за гранично управување, Ве известуваме дека од денес, 13.02.2021 година од 15:00 часот па се до друга измена, ќе настапи забраната за

12.02.2021 Повеќе
no photo

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СОСТОЈБАТА НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН ЌАФАСАН

Според добиеното известување во попладневните часови (13.02.2021 година) од Националниот координативен центар за гранично управување, сообраќајот за ТМВ во правец Струга - ГП Ќафасан и обратно е затв

12.02.2021 Повеќе
no photo

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СОСТОЈБА НА ГРАНИЧНИТE ПРЕМИНИ ДЕЛЧЕВО И ДЕВЕ БАИР

Според добиено известување од Националниот координативен центар за гранично управување, Ве известуваме дека од денес, 13.02.2021 година поради лоши временски услови и големи наноси од снег на територ

12.02.2021 Повеќе
no photo

Известување ГП Богородица

Вчера (07.01.2021 година во 20,50 часот), по остварен контакт со надлежните гранични служби, добиено е известување дека претходната забрана за сообраќај во периодот од 21.00 до 05.00 часот која започ

07.01.2021 Повеќе
Scroll to top

.

logo footer

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат без посебна дозвола со наведување на изворот. Секој упад и злоупотреба на веб страницата на Царинската управа е казнив по член 251 од Кривичниот закон.