Drejtori i Drejtorisë së doganave ka sjellë vendim numër 04-064662/13-0002 më datë 22.11.2013 ku ka emëruar persona përgjegjës për komunikim me qytetar që kanë ndonjë lloj shkalle të të metave, të dhënat e tyre të kontaktit janë:

PersoniFushaЕ-mailTelefoni

Megdi AdiliDrejtoria qendrore e Drejtorisë së doganaveQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.02/3116-188 lok 207
Marija VelevaDega doganore shkupQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.02/3171-770 dhe 3174-255
Aco BozhinovskiDega doganore KumanovëQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.031-412-370
Robert JanevDega doganore ShtipQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.032-380-801
Antonio JançevDega doganore GjevgjeliQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.034-230-135
Gjulseven IsmailDega doganore ManastirQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.047-269-336 dhe 071-392-264

Personat përgjegjës detyrohen që tu ndihmojnë personave që kanë ndonjë shkallë të të metave dhe tu përgjigjen në mënyrë të saktë dhe me kohë nevojave dhe kërkesave të këtyre personave. Gjatë dhënies së ndihmës detyrohen që të sillen në mënyrë profesionale, të këndshme dhe përgjegjshme.

Shkup, 25.11.2013