Gjatë ditës së djeshme në PK Dojran, gjatë kontrollit të detajuar doganor të një automjeti mallrash të paraqitur për  dalje nga vendi, ekipet mobile të Sektorit për kontroll dhe hetim në Drejtorinë e doganave të Republikës së MaqedonisëVeriore kanë parandaluar tentim për kontrabandim të 139 kg. Të lëndës narkotike marihuanë.

Droga është konfiskuar,dhe pas mbledhjes së provave dhe zbardhjes së të gjitha rrethanave të ngjarjes, kundër tij do të ngrihet kallëzim penal përkatës sipas nenit 215 të Kodit Penal.

 

 

1
1
2
2
3
3
4
4
Previous Next Play Pause
1 2 3 4