Drejtoresha e Drejtorisë doganore, m-r  Sllavica Kutirov, sot u takua me përfaqësues të Zyrës së Kombeve të Bashkuara për luftë kundër krimit dhe drogës – UNODC.

Takimi kishte për qëllim marrëveshjen për aktivitetet përfundimtare të cilat  dalin nga projekti për formimin  e zyrës ndërinstitucionale Aeroport - Shkup.

Në takim u theksua se përkrahja e vazhdueshme e UNODC-së është e një rëndësie të veçantë për Drejtorinë doganore përmes aktiviteteve të koordinuara për forcimin e kapaciteteve në parandalimin e krimit ndërkombëtar dhe terrorizmit.

 

1
1
2
2
3
3
4
4
Previous Next Play Pause
1 2 3 4