Gjatë ditës së djeshme,  në vendkalimin  kufitarë Shën Naum, u parandalua tentim për futje ilegale të devizеve në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Gjatë hyrjes në vend, në orën 11:30, është paraqitur shtetas grek me inicijale S.K. (60) si drejtues i automjetit me targa greke.  Për shkak të dyshimit,nga ana e  doganjerit është kryer kontrollë i automjetit dhe kontroll personal i udhëtarëve, gjatë së cilës janë gjetur dhe konfiskuar mjete parash  të padeklaruara në vlerë prej 9,388 euro.

 

CI Sveti Naum - zaplena na devizi 02
CI Sveti Naum - zaplena na devizi 02
Previous Next Play Pause
1