Një operacion i madh është duke u zhvilluar për sekuestrimin e duhanit të prerë në tregje dhe zona të tjera ku ruhet duhani i prerë.

Vazhdon bashkëpunimi i suksesshëm mes Drejtorisë së doganave, Seksionit të policisë kriminalistike pranë Ministrisë së punëve të brendshme dhe dhe Inspektoratit të tregut.

Detajet do të pasojnë pas përfundimit të operacionit.  

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6