Sot, 29 korrik, Zëvendës Drejtori i Drejtorisë Doganore, z. Muarem Asani ishte në vizitë në Degën Doganore të Shkupit. Qëllimi i kësaj vizite ishte njoftimi me kapacitetet e Degës Doganore.

Drejtuesi i i Degës Doganore të Shkupit, Aleksandar Petkovski, ndihmës-drejtuesi Artan Veseli, shefat dhe doganierët e informuan drejtorin për punën e përgjithshme të Doganës së Shkupit dhe 11 njësitë organizative të saj.

9
9
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9