Gjatë periudhës 05 - 09.07.2021, Drejtoria e doganave me mbështetjen e Shoqërisë gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar (GIZ) përmes një video konference organizon trajnim mbi Menaxhimin me rreziqe te Operatorët e autorizuar ekonomik.

Qëllimi i këtij trajnimi është të rrisë efektivitetin në zbatimin e programeve për Operatorët e autorizuar ekonomikë dhe njohjen e tyre të ndërsjellë te anëtarët e CEFTA-s. Pjesëmarrësit në këtë trajnim do të kenë mundësinë të përmirësojnë njohuritë e tyre për menaxhimin me rreziqe midis operatorëve ekonomikë dhe rëndësinë e tyre në zinxhirin e furnizimit.

 

оео2
оео2
оео3
оео3
оео4
оео4
оео5
оео5
Previous Next Play Pause
1 2 3 4