Ju informojmë se sot (14.05.2021), në ora 13.00, është hapur pika e kalimit kufitar Bogorodica-Evzoni për hyrje në Republikën e Greqisë dhe për trafik udhëtarësh.

Udhëtarët mund të hyjnë në periudhën nga 07-23.00, me vërtetim për pranimin e vaksinës (14 ditë të dozës së dytë) ose testin PCR jo më të vjetër se 72 orë dhe formularin e detyrueshëm PLF 24 orë para udhëtimit.

Trafiku i mallrave lejohet 24 orë, mbetet detyrimi për një test të shpejtë në kufi për shoferët dhe formulari PLF.

Linku për më shumë informacion, protokolle dhe plotësimin e formularit PLF


https://travel.gov.gr/#/