Qentë e kërkimit vizituan sot Drejtorinë e doganave së bashku me drejtuesit e tyre.

5 qentë Jerry, Baron, Pimbo, Aaron dhe Ruff kanë qenë pjesë e Drejtorisë së doganave që nga viti 2000 dhe kanë një rëndësi të veçantë sepse ato përdoren për të mbrojtur pikat kufitare për të parandaluar transportin e paligjshëm të narkotikëve. Ata kanë marrë pjesë në disa aksione, 90% e të cilave janë realizuar me sukses.

Këtë vit Jerry do të dalë në pension, dhe shërbimit të ekipeve mobile të Drejtorisë së doganave do t'i bashkohen 4 qen të rinj si donacion nga Gjermania. Këta qen 9 muajsh janë të trajnuar posaçërisht për të njohur substanca specifike.

Drejtori i përgjithshëm i Drejtorisë së doganave dhe përfaqësuesit e Sektorit të kontrollit dhe hetimit shprehën mbështetjen e tyre për nëpunësit doganorë nga ekipet mobile përgjegjëse për qentë e kërkimit. Kjo njësi në Drejtorinë e doganave ka një rëndësi të veçantë në luftën kundër veprimtarive kriminale dhe kundërvajtjeve.

 

1
1
2
2
3
3
4
4
Previous Next Play Pause
1 2 3 4