Drejtori i përgjithshëm i Drejtorisë së doganave, z. Goran Sugareski, sot zhvilloi një takim pune me Zëvendës kryeministrin për luftën kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillimit të qëndrueshëm dhe burimeve njerëzore, z. Lupço Nikollovski. Takimi diskutoi bashkëpunimin e ardhshëm në luftën kundër korrupsionit.

Drejtori Sugareski theksoi prioritetet e Drejtorisë së doganave dhe rolin e rëndësishëm që ajo ka në luftën kundër korrupsionit dhe krimit, duke shprehur nderin për këtë vizitë të Zëvendës kryeministrit e cila është e një mundësi e shkëlqyeshme për të forcuar bashkëpunimin dhe për të rritur dukshmërinë e punës së Drejtorisë së doganave.

Hulumtimi mbi nivelin e ekspozimit ndaj abuzimit me detyrën dhe autoritetin zyrtar është pjesë e aktiviteteve të rregullta që janë pjesë e luftës së vazhdueshme kundër korrupsionit dhe konfliktit të interesit në Drejtorisë e doganave.

Nikollovski dhe Sugareski arritën në përfundimin se bashkëpunimi intensiv është i nevojshëm ndërmjet disa institucioneve për një efikasitet dhe dukshmëri më të madhe të rezultateve në luftën kundër krimit dhe korrupsionit.

Në takim u theksua angazhimi i përbashkët për ndryshime pozitive të situatës në drejtim të punës së përgjegjshme, të ndershme dhe të përkushtuar të Drejtorisë së doganave. 

1
1
2
2
3
3
Previous Next Play Pause
1 2 3