Digjitalizimi i procedurave doganore dhe prioritetet më të rëndësishme të Drejtorisë Doganore sot u prezentuan para përfaqësuesve të IHEDN (Instituti për Studime të Larta në Mbrojtjen Kombëtare).

Anëtarët e delegacionit nga Republika e Francës, të cilët sot realizuan  vizitë, si pjesë e aktiviteteve të tyre të parashikuara për këtë vizitë studimore të këtij viti (Shqipëria, Maqedonia Veriore dhe Serbia), do të njihen me modernizimin e vendkalimeve tona kufitare përmes vizitës së nesërme në vendkalimin kufitar Tabanovce ku do të njoftohen me mjetet përdoruese  për kontroll, bashkëpunimin me shërbimin doganor të Serbisë të realizuar në vendkalimin kufitar, bashkëpunimin me Policinë, sfidat kryesore për Doganën  tonë,  aktivitetet për ndalimin e tregtisë së paligjshme  me referim drejt  konfiskimeve më të mëdha të bëra.

 

16102019111
16102019111
16102019222
16102019222
16102019333
16102019333
media-share-0-02-04-5aaf5531d986338b298075d9a3502848b87c31cdcb7ba2208542476eae1a903b-da5f1a86-43a8-4da1-b0f8-53fa883c078e
media-share-0-02-04-5aaf5531d986338b298075d9a3502848b87c31cdcb7ba2208542476eae1a903b-da5f1a86-43a8-4da1-b0f8-53fa883c078e
media-share-0-02-04-98f835ea773b9ec57d0318005f4f89da55949a25b1f655a9f57defc085c057b6-7b9e4b2b-88ae-48c9-8f99-e1e2d75e8784
media-share-0-02-04-98f835ea773b9ec57d0318005f4f89da55949a25b1f655a9f57defc085c057b6-7b9e4b2b-88ae-48c9-8f99-e1e2d75e8784
media-share-0-02-04-fd4d19ea1d01cb553ce54d8c1031a1a5eb9f4a10ac40f4fe0bfb593202e05a36-612066c5-91fa-4351-9f82-9d2b6b007f59
media-share-0-02-04-fd4d19ea1d01cb553ce54d8c1031a1a5eb9f4a10ac40f4fe0bfb593202e05a36-612066c5-91fa-4351-9f82-9d2b6b007f59
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6