Në kuadër të bashkëpunimit me Doganën e Kosovës, në takimin e sotëm me Drejtorin gjeneral   z.Bahri Berisha, u kontraktua intensifikimi dhe thellimi i shkëmbimit të informatave në lidhje me origjinën, vlerën e mallrave dhe vendosjen e profileve të përbashkëta të rrezikut.

Intensifikimi i shkëmbimit të informacioneve do të përforcohet edhe me vendosjen e kontrolleve të përbashkëta për kontrollin e origjinës së mallrave nga të dy shërbimet doganore në territoret e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe në Kosovë.

Në takim u kontraktuan edhe një sërë aktivitete për lehtësimin dhe përshpejtimin e qarkullimit të mallrave në kuadër të CEFTA marrëveshjes për tregti të lirë.

IMG-9bf75bcedf57df8d8dad75bc175084c1-V
IMG-9bf75bcedf57df8d8dad75bc175084c1-V
IMG-ded5ddc3df7d7c9c5fdd5ce02da14e6b-V
IMG-ded5ddc3df7d7c9c5fdd5ce02da14e6b-V
Previous Next Play Pause
1 2