Sot (14.02.2019) në zyrat e Drejtorisë Doganore u mbajt një mbledhje protokolare ndërmjet Drejtorit dhe përfaqësuesve të drejtorisë së Doganës dhe Ambasadorit të Republikës së Francës, H.E. Kristian Timonie me bashkëpunëtorët e tij.

Në takimin u  theksuan  përfitimet e deritanishme të bashkëpunimit të suksesshëm dypalësh ndërmjet shërbimeve doganore të të dy vendeve. Pas prezentimit të prioriteteve të deritanishme dhe aktiviteteve strategjike të cilat i merr Drejtoria Doganore, janë shkëmbyer propozime në drejtim të  përditësimit të  bashkëpunimit të vendosur.

Është definuar, bashkëpunimi të forcohet  në fushën e trajnimit, shkëmbimit të të dhënave për parandalimin e korrupsionit, si dhe luftën kundër krimit të organizuar.

 

DSCN8970
DSCN8970
DSCN8972
DSCN8972
DSCN8973
DSCN8973
Previous Next Play Pause
1 2 3