Drejtori i Drejtorisë doganore sot vizitoi njësinë doganore Shkupi 4 (1014) në kuadër të pilot projektit për instalimin e E-dogana.

Kjo njësi doganore  është një nga tre njësit  doganore ku "drejtpërdrejt" kontrollohet funksionaliteti i sistemit të ri për përpunim të deklaratave doganore që duhet të zëvendësojë ASYCUDA-n. Në katër muajt e ardhshëm, deklarata doganore e letrës duhet të zëvendësohet me  deklaratë elektronike. Dogana  digjitale do të jetë  një tipar kyç i vitit si hapi më i madh i reformave për të lehtësuar dhe përshpejtuar procedurat doganore.

51464750_357043034891764_3204489753974013952_n
51464750_357043034891764_3204489753974013952_n
51668651_383429295767085_4693886405368086528_n
51668651_383429295767085_4693886405368086528_n
Previous Next Play Pause
1 2