Pas marrjes së njoftimi  nga autoritetet e Kosovës, ju informojmë se për shkak të  punimeve të ndërtimit në autostradën Shkup-Prishtinë, më saktësisht nga pika kufitare e Kosovës ("Hani Elezi" – Kaçanik), trafiku në të dy drejtimet do të ndërpritet për hyrjen dhe daljen nga Kosova,  në ditët:

- më 7 dhjetor 2018. në kohë nga ora 9:00h - 12:00h. dhe nga ora 14:00h deri në ora 17:00h

- më 8 dhjetor, në kohë prej orës 07:00h. - deri në ora 17:00h.

Formalitetet doganore të  njësisë doganore Bllacë  do të jenë të vështira dhe me ndërprerje të caktuara.