Në kuadër të Programit të Verës për të vizituar eksportuesit më të mëdhenj, përfaqësuesit e Drejtorisë Doganore të udhëhequr nga Drejtori z. Gjoko Tanasoski më 20 korrik 2018 vizituan kompaninë Alkaloid AD Shkup.

Gjatë vizitës, drejtori i përgjithshëm i Alkaloid, Z. Zhivko Mukaetov, prezantoi kapacitetet e zhvillimit dhe eksportit të kompanisë. Gjithashtu, u diskutua për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet Doganës dhe komunitetit të biznesit, veçanërisht në drejtim të përdorimit të teknologjisë digjitale dhe mjedisit pa letra në zinxhirët e furnizimit global, promovimit të procedurave të thjeshtëzuara doganore,format e reja në lehtësimin e doganave dhe taksave dhe bashkëpunimit ekonomik rajonal.

Në vitin e kaluar, Drejtoria Doganore ka qenë dhe do të jetë një partner i kompanive në punën e tyre dhe në promovimin e prodhimit dhe eksportit

 

 

Alkaloid 1
Alkaloid 1
Alkaloid 2
Alkaloid 2
Alkaloid 3
Alkaloid 3
Alkaloid 4
Alkaloid 4
Previous Next Play Pause
1 2 3 4