Për shkak të grevës së fermerëve grekë prej dje (30.01.2017) nga ora 16:00 plotësisht është ndaluar trafiku për pasagjerë dhe për transportimin e mallrave nga, dhe për në Greqi në vendkalimin kufitar Evzonit.

 

Sot më (31/01/2017), pas udhëzimeve në ora 7:15 nga policia, ndalohet qarkullimi i mjeteve transportuese në dalje, deri sa të pastrohet zona meskufitare prej mjeteve transportue të cilët presin hyerje në Republikën e Greqisë.

Për çdo informatë të re do të ju informojë më tej.