Царинската управа на Република Северна Македонија во соработката со канцеларијата за економски и трговски прашања на Амбасадата на Грција Ве поканува на работилница Подобрување на економската и царинска соработка во време на криза.

Работилницата ќе се одржи он лајн во четврток 12.05.2022 година со почетоко во 10.30 часот. Во прилог Агенда за работилницата. На работилницата ќе имаат обраќање заменик претседателот на Владата, г-дин Фатмир Битиќи, како и директорите на Царинските управи на Северна Македонија и Грција.

Агенда: линк до агенда

Линк за поврзување е следниов

Join Zoom Meeting:


https://zoom.us/j/98676246369?pwd=QmtXbXJWdHFidjBQU2pjZ29FdXE1Zz09

Meeting ID: 986 7624 6369
Passcode: 050227