На 20 април 2022 година, во просториите на Царинската управа се доделија благодарници на  царински службеници  кои одбележуваат 10, 20 и 30 години од своето работење во службата.

Царинската управа на 14-ти Април одбележа 30 години од основањето како независна служба. По тој повод, директорката на Царинската управа м-р Славица Кутиров, во знак на признание за посветеноста при вршењето на должноста и даден придонес за успешната работа на Царината,  додели Благодарници на 145 царински службеници.

Директорката Кутиров во своето обраќање истакна дека движечка сила на сите досегашни успеси на Царинската управа се пред сé вработените, кои во изминативе 30 години посветено се вложија во втемелувањето и напредокот на Царината.

 

jubulej_carinska_uprava_2022-30
jubulej_carinska_uprava_2022-30
jubulej_carinska_uprava_2022-32
jubulej_carinska_uprava_2022-32
jubulej_carinska_uprava_2022-43
jubulej_carinska_uprava_2022-43
jubulej_carinska_uprava_2022-44
jubulej_carinska_uprava_2022-44
jubulej_carinska_uprava_2022-45
jubulej_carinska_uprava_2022-45
jubulej_carinska_uprava_2022-50
jubulej_carinska_uprava_2022-50
jubulej_carinska_uprava_2022-52
jubulej_carinska_uprava_2022-52
jubulej_carinska_uprava_2022-90
jubulej_carinska_uprava_2022-90
jubulej_carinska_uprava_2022-92
jubulej_carinska_uprava_2022-92
jubulej_carinska_uprava_2022-96
jubulej_carinska_uprava_2022-96
jubulej_carinska_uprava_2022-111
jubulej_carinska_uprava_2022-111
jubulej_carinska_uprava_2022-132
jubulej_carinska_uprava_2022-132
jubulej_carinska_uprava_2022-147
jubulej_carinska_uprava_2022-147
jubulej_carinska_uprava_2022-148
jubulej_carinska_uprava_2022-148
jubulej_carinska_uprava_2022-152
jubulej_carinska_uprava_2022-152
jubulej_carinska_uprava_2022-169
jubulej_carinska_uprava_2022-169
jubulej_carinska_uprava_2022-172
jubulej_carinska_uprava_2022-172
jubulej_carinska_uprava_2022-176
jubulej_carinska_uprava_2022-176
jubulej_carinska_uprava_2022-200
jubulej_carinska_uprava_2022-200
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19