Денес, во просториите на Царинската управа, се одржа работна средба со Државниот инспекторат за земјоделство.

На состанокот беа разгледани тековни прашања, поврзани со взаемната соработка помеѓу двете институции и ефикасно и координирано делување во делот на  царинските прописи и прописите со кои се регулира контролата на земјоделските производи.

Денешната работна средба беше искористена и за дискусија околу сработеното и остварените резултати досега на двете институции во активностите  и проектите кои произлегуваат од иницијативата Отворен Балкан.

1
1
2
2
3
3
4
4
Previous Next Play Pause
1 2 3 4