Во тек е голема акција за заплена на режан тутун по пазарите и други простори за складиран режан тутун.

Продолжува успешната соработка меѓу Царинската управа, Одделот за криминалистичка полиција при МВР и Пазарен инспекторат.

Деталите ќе следат по завршување на акцијата.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6