Денес 29.07.2021 година, заменик директорот на Царинската управа г. Муарем Асани беше во посета на Царинарница Скопје. Целта на оваа посета беше директорот да се запознае со капацитетите на Царинарницата. 

Управникот на Царинарница Скопје Александар Петковски, Помошник управникот Артан Весели, шефовите и царинските службеници го известија директорот за целовкупната работа на Царинарница Скопје и нејзините 11 организациски единици.

9
9
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9