Директорот на Царинската управа Горан Сугарески заедно со директорот на Транспортната заедница на ЕУ, г. Матеј Зокоњшек, претставници од ЦУ и Асоцијацијата Макам-транс, денес беа во официјална работна посета на Граничниот премин Богородица.

Како продолжение на вчерашната средба, денес се разговараше околу соработката со грчките колеги, за подобрувањето и унапредувањето на работата на овој граничниот премин со цел да се овозможи непречен проток на патници и стока, како и за воспоставувањето на Зелени коридори на граничните премини со ЕУ.

GP Bogordica 6
GP Bogordica 6
GP Bogordica 1
GP Bogordica 1
GP Bogordica 2
GP Bogordica 2
GP Bogordica 3
GP Bogordica 3
GP Bogordica 4
GP Bogordica 4
GP Bogordica 5
GP Bogordica 5
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6