Денес 29.01.2021 година, директорот на Царинската управа, Горан Сугарески беше во посета на Царинарница Гевгелија. Целта на оваа посета беше Директорот да се запознае со капацитетите на Царинарницата, на граничниот премин Богородица и царинската испостава Гевгелија - стоков промет и да се запознае со тековните и планирани проекти.

Директорот Сугарески оствари средба со шефовите на царинските испостави и царинските службеници од сите испостави од Царинарница Гевгелија и со Управничката Тања Илијоска.

 

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10