Ве информираме дека е нормализирано работењето на царинска испостава Штип што поради технички проблеми во снабдувањето со електрична енергија беше во прекин од 12 часот.

Исто така, информираме дека денес (27.11.2017 година) ќе биде продолжено работењето на царинската испостава Штип со цел завршување на сите започнати царински постапки.