Според добиеното известување од Националниот координативен центар за гранично управување, Ве известуваме дека од денес, 13.02.2021 година од 15:00 часот па се до друга измена, ќе настапи забраната за влез на товарен сообраќај во Р.Грција поради снежни врнежи и нерасчистени коловози