Почитувани корисници,

Податоците за царинската тарифа за Системот за обработка на декларации за 2018 година, можете да ги преземете во делот Репликациски фајлови за Asycuda.

Царинската управа на Република Македонија Ви посакува среќна и успешна 2018 година.