За какви било прашања во врска со НКТС обратете се на e-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или на телефоните:

  • +389 (0) 2 3293 972
  • +389 (0) 2 3293 967

Линковите за пристап до апликацијата се:

За електронско потпишување на документи потребно е да се обезбедат дигитални сертификати за секој кој ќе изготвува транзитни декларации. Дигиталниот сертификат не мора да биде на токен.