ИмателВид на одобрениеДатум на стапување во сила
Европа АД СкопјеОЕОС Безбедност и сигурност05.01.2019
Фершпед АД СкопјеОЕОЦ – Царински поедноставувања13.02.2019
ИГМ-Трејд Доо КавадарциОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност06.07.2019
Дени Интернационал Дооел СкопјеОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност10.08.2019
Шенкер Шпедиција Дооел СкопјеОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност20.10.2019
Беташпед Доо СкопјеОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност04.11.2019
Викторија Шпед Доо СкопјеОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност04.11.2019
Фалкон Логистик Доо СкопјеОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност 20.11.2019
Мулти Шпед Дооел  Скопје ОЕОЦ Царински поедноставувања 27.11.201
ВитаминкаАДПрилепОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност29.01.2020

Нелт СТ Дооел Скопје

ОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност

08.03.2020

ДММ Дрекслмајер Мануфактуринг

Македонија Дооел Кавадарци

ОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност20.06.2020

Јуба Доо Скопје

ОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност

05.10.2020

Луна Шпед Доо Скопје

ОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност

10.11.2020

Виатор и Вектор Доо Скопје

ОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања /Безбедност и сигурност

16.11.2020

Ју Ба Доо СкопјеОЕОСбезбедност и сигурност05.12.2020

Ред Шпед Дооел Скопје

ОЕОФ за царински поедноставувања/безбедност и сигурност

07.12.2020

МОНМАР ДОО СКОПЈЕ

ОЕОС – безбедност и сигурност

08.06.2021

Стема Транспорт Дооел СкопјеОЕОС безбедност и сигурност24.07.2021

Даути-Транспортшпед АД Скопје

ОЕОЦ царински поедноставувања

03.08.2021

ТРАНСЛОГ-ЕКСПРЕС ДООЕЛ СкопјеОЕОС – безбедност и сигурност09.12.2021

Дел Кредере Дооел Куманово

ОЕОЦ Царински поедноставувања

29.12.2021

Кромберг и Шуберт Македонија БТ Дооел Битола

ОЕОС Безбедност и сигурност

24.01.2022