ДОНАЦИЈА НА ОПРЕМА ОД ПРОГРАМАТА ЗА КОНТРОЛА НА ИЗВОЗОТ И ГРАНИЧНА БЕЗБЕДНОСТ НА САД 29.05.2012 ГОДИНА

DSC01750 oprema na biro-min
DSC01752 precek-min
DSC01756 press-min
DSC01767 prezentacija (1)-min
DSC01767 prezentacija-min
DSC01781 muzej-min
Previous Next Play Pause
DSC01750 oprema na biro-min DSC01752 precek-min DSC01756 press-min DSC01767 prezentacija (1)-min DSC01767 prezentacija-min DSC01781 muzej-min