Sot në zyrat e Drejtorisë së Doganave është mbajtur takim pune me Inspektoratin Shtetëror të Bujqësisë.

Në takim u diskutua për çështje aktuale që kanë të bëjnë me bashkëpunimin e ndërsjellë mes dy institucioneve dhe veprimin efektiv dhe të koordinuar në fushën e rregulloreve dhe dispozitave doganore që rregullojnë kontrollin e produkteve bujqësore.

Takimi i sotëm i punës u shfrytëzua për një diskutim rreth punës së bërë dhe të arritur deri më tani nga të dyja institucionet në aktivitetet dhe projektet që dalin nga nisma Ballkanit i Hapur.

 

1
1
2
2
3
3
4
4
Previous Next Play Pause
1 2 3 4