Drejtoresha e Drejtorisë së doganave, znj. Sllavica Kutirov, sot realizoi një takim pune me z. Martin Kranich, oficer doganor për lidhje i Republikës Federative të Gjermanisë që është i ngarkuar me çështjet për Maqedoninë e Veriut, Bulgarinë dhe Rumaninë.

Gjatë takimit, mysafiri theksoi bashkëpunimin e suksesshëm me Drejtorinë e doganave deri më tani. Duke pasur parasysh që digjitalizimi është një nga proceset më të rëndësishme për modernizimin e Drejtorisë së doganave, z. Kranich shprehu kënaqësinë me emërimin në funksionin e Drejtorit në Drejtorinë e doganave një  profesionist në fushën e teknologjisë së informacionit me përvojë shumëvjeçare në Doganë, e cila mund të japë një kontribut të madh në këtë drejtim.

Drejtoresha e Drejtorisë së doganave shprehu mirënjohjen e tij dhe mbështetjen e vazhdueshme nga Gjermania, e cila po zhvillohet në të kaluarën përmes aktiviteteve të përbashkëta me GIZ, kushtuar kuadrit rregullator të Drejtorisë së doganave, trajnimit mbi hetimet financiare dhe zbulimin e parave të gatshme me ndihmën e qenve. 

 

1
1
2
2
3
3
4
4
Previous Next Play Pause
1 2 3 4