Me qëllim të forcimit të bashkëpunimit me komunitetin e biznesit, si një faktor kryesor për ndërtimin e besimit të ndërsjellë, sot drejtori Goran Sugareski pati një takim pune me kryetaren e Unionit të tregtisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, znj. Danela Arsovska .

Drejtori Sugareski theksoi se takime të tilla janë me interes të madh për të lehtësuar procedurat doganore dhe për të shpejtuar qarkullimin e mallrave. Ai më tej theksoi se ekziston një nevojë për bashkëpunim të vazhdueshëm midis doganave dhe komunitetit të biznesit që do të mundësojë eliminimin e korrupsionit që është një pengesë për zhvillimin e biznesit në vend.

Kryetarja e Unionit të dhomave të tregtisë të Republikës së Maqedonisë së Veriut, znj. Danela Arsovska nisi aktivitete të përbashkëta midis dy institucioneve për të zvogëluar ekonominë gri dhe ra dakord për një trajnim të përbashkët të nivelit të lartë me sektorin privat për të luftuar korrupsionin.

Me respekt,

 

1_1
1_1
2_2
2_2
Previous Next Play Pause
1 2