Sot, më datë 29 janar 2021, Drejtori i përgjithshëm i Drejtorisë së doganave, Goran Sugareski, vizitoi Degën doganore të Gjevgjelisë. Qëllimi i kësaj vizite ishte që Drejtori të njihej me kapacitetet e Degës doganore, vendkalimit kufitar Bogorodica dhe Zyrës Doganore Gjevgjeli - qarkullimi i mallrave dhe të njihej me projektet aktuale dhe ato të planifikuara.

Drejtori Sugareski pati një takim me shefat e zyrave doganore dhe zyrtarët doganor nga të gjitha zyrat e Degës doganore të Gjevgjelisë dhe me administratorin Tanja Ilijoska.

 

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10