Drejtoria Doganore e Republikës së Maqedonisë në drejtim të modernizimit dhe përdorimit të teknologjive moderne në veprimtarinë e saj të përditshme, me mbështetjen e Programit të Eksportit dhe Sigurisë së Kufirit (EXBS) pranë Ambasadës Amerikane,  me 29 maj 2018 lëshoi në përdorim sistem të ri për zbulimin e narkotikëve dhe eksplozivëve.

Përveç donacionit, Programi ofroi trajnime për operatorët e sistemit për 10 zyrtarët doganor të Maqedonisë. EXBS kontribuoi. Kjo ndihmë është një bazë për forcimin e kapaciteteve të Drejtorisë Doganore në përpjekjet e saj për zbatimin e ligjeve, mbrojtjen e shoqërisë dhe qytetarëve dhe parandalimin e kontrabandës.

 

20180529_085155_resized
20180529_085155_resized
20180529_085220_resized
20180529_085220_resized
Previous Next Play Pause
1 2