Në mbledhje u diskutua për sfidat me të cilat përballen anëtarët e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore, në procedurat e zakonshme doganore, lëshimin e lejeve dhe licencave për kryerjen e punëve për përfaqësim para organeve doganore për kryerjen e veprimeve dhe formaliteteve të përcaktuara me rregullat doganore.

Të pranishmit, mbledhjen e vlerësuan si shumë të dobishme dhe të suksesshme dhe kanë shprehur interesim për vazhdimin dhe përmirësimin e bashkëpunimit të ndërsjellë.

 

Image-1 (1)
Image-1 (1)
Image-1
Image-1
Previous Next Play Pause
1 2