Годинава, Царинската управа на Република Северна Македонија прославува јубилеј – 30 години постоење како независна служба. По тој повод, во период од 04.04.22 -  19.04.22 организираме низа пригодни настани.

Целата програма може да ја погледнете на следниот линк: