Директорката на Царинската управа, м-р Славица Кутиров денес се сретна со претставници на Канцеларијата за борба против криминал и дрога при Обединетите Нации - UNODC.

Средбата беше со цел договарање на завршните активностите кои произлегуваат од проектот за формирање на меѓуинстицинална канцеларија  Аеродромот -  Скопје.

На состанокот беше потенцирано дека  од особено значење за Царинската управа e континуираната поддршка од UNODC преку координирани активности за јакнење на капацитетите во спречување на меѓународниот криминал и тероризам.

 

1
1
2
2
3
3
4
4
Previous Next Play Pause
1 2 3 4