Царинска управа информира дека јавниот Оглас 02/2021 година за вработување на 16 извршители на определено работно време, објавен во весниците Слободен печат и Коха на 06.08.2021 година, се става во мирување.  

За подетлани информации Линк до Одлука за ставање на оглас во мирување.