Почитувани,

Ве известуваме дека од 27.07.2019 со почеток од 19:00, корисниците на СОЦАДАД кои го користат порталот за трговци, пораките кои ги испракаат ќе мора  да ги потпишуваат со помош на новата верзија на апликацијата digsig-signer-1.2.2.

Новата верзија може да ја преземете на следната локација

До наведениот термин корисниците да ја користат моменталната верзија на оваа аплиакција

 

Со почит