Ве информираме дека работењето на царинска испостава Штип од 12 часот (27.11.2017) е во прекин поради технички проблеми во снабдувањето со електрична енергија. Во моментов се работи на отстранување на техничкиот проблем и се очекува нормализирање на работата до 14 часот. 

Исто така, информираме дека денес ќе биде продолжено работењето на царинската  испостава Штип со  цел завршување на сите започнати царински постапки