Ве известуваме дека од утре, 24.11.2020 од 05:00 часот па се до 25.11.2020 до 05:00 часот по македонско време, граничниот премин Евзони ќе биде затворен за секаков вид на  сообраќај поради штрајк на грчките царински служби.