Ве известуваме дека поради реконструкција на главната разводна табла  зе електрична енергија на ГП Блаце –отсек стоково царинење, утре на 31.01.2020 година во периодот од 08-12 часот  ќе има прекин на електричното напојување на царинскиот терминал  и повремен застој во работата на Царинската испостава Блаце –стоково царинење.