По најава од страна на косовската царина, информираме дека има прекин на товарен сообраќај на излез на граничниот премин Блаце.

Прекинот е предизвикан од технички проблеми на електронскиот систем на косовската царина.

По нормализирање на состојбата ќе бидете навремено информирани.

Благодариме на соработката